Mittwoch, 25. November 2015

Keukenblad betonlook

Een betonlook aanrechtblad lijkt alsof het is gemaakt van beton. Dit blad heeft vaak vele voordelen ten opzichte van een blad dat van echt beton is gemaakt. Vind betonlook aanrechtblad op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Wilt u een betonlook keukenblad ?

Wij verzorgen slijtvaste en waterdichte keukenblad afwerkingen op basis van microbeton. Ons microbeton is speciaal . Datzelfde geldt voor de keuken, en daarbij komt deze DIY vast van pas! Zelf een keukenblad van beton maken… dat klinkt misschien als een . IKEA - EKBACKEN, Werkbla betonpatroon, 246x2.


Gratis jaar garantie. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Jouw aanrechtblad laten stucen in de betonlook ?

Dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar je krijgt er ook een waterafstotend en stevig keukenblad voor terug. Beton Cire aanrechtblad - Betonlook keukenblad of werkblad zelf maken? Op zoek naar een betonlook aanrechtblad ? Beton Ciré aanrechtblad : een aanrechtblad van betonstuc met ongekende mogelijkheden voor maatwerk.


Stijlvol, robuust en met karakter: een werkblad van beton is een stoere eyecatcher voor de keuken. De nieuwe werkbladen van . Keukenbladen met betonlook. Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven.


Hoe je het kan plaatsen en aanbrengen vind je terug in dit stappenplan. Een betonnen keukenblad geeft je keuken een robuuste en stoere uitstraling. Beton is hittebestendig, stootvast en duurzaam. Ontdek alle voor- en nadelen hier.


Direct een prijsindicatie! De betonlook aanrechtbladen van BetonlookXL zien eruit als een massief blad maar bied veel meer voordelen. Ze zijn veel minder zwaar, niet vlekgevoelig, . Het beton wordt in een speciale bekisting gegoten, die volledig naar jouw wens gemaakt kan worden.


Massief houten keukenbladen zijn dus nooit hetzelfde.

Maak uw keuken af met een mooi aanrechtblad of achterwand keuken. Geen enkel keukenblad oogt zo industrieel en robuust als dat van beton. Innova ASWwerkbladen voor in de keuken zijn krasvast en hittebestendige keukenwerkbladen en beschikken over waterkering.


De kunststof toplaag maakt.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts