Montag, 9. Juni 2014

Kuchyne na mieru košice

Na pohľad dve rovnaké môžu poskytovať úplne inú úroveň komfortu. Ten rozdiel sa skrýva vo vnútri! HANÁK KOŠICE interiérové štúdio. Pri montáži kuchynskej linky je možné prerobiť aj vodovodné, odpadové a. V štúdiu nájdete inšpiráciu a pomoc pri realizácií Vašich zámerov.


Navrhnite si kuchyňu podľa svojich potrieb.

Slovensku už viac ako rokov. Kuchynské linky na mieru. Radi sa s Vami stretneme v našich štúdiách v Košiciach a . Porovnajte firiem v lokalite Košice : 2M Interier s. STOLÁRSTVO BIKKI, Juraj.


Stolux – kuchyne na mieru. TRENAB Košice sa zaoberá návrhom a predajom kuchynských liniek. Výroba kuchynských liniek a nábytku na mieru.

SLOVENSKÉ KUCHYNSKÉ LINKY NA MIERU. Ponúkame Vám výrobu nábytku na mieru. Po dohode prídeme a všetko potrebné na mieste zameriame.


Sme časovo flexibilní – prídeme ráno, na obe večer, . Plánované kuchynské linky, alebo kuchyne na mieru presne podľa požiadaviek zákazníka. Nábytok na mieru podľa vašich predstáv. Vyrábame nábytok na mieru , vstavané skrine, kuchynské linky, sektorový nábytok, interiérové dvere, kuchyne na mieru. Zdravím vospolok, chystáme sa prerábať a hľadáme šikovného stolára, ktorý by nám vyrobil kuchynskú linku na mieru. Od návrhu, výroby, montáže kuchýň a nábytku, až k tomu najdôležitejšiemu - Vašej radosti a spokojnosti z nového nábytku.


Naše služby sú komplexné. Neprispôsobujte sa Vašej kuchyni, ale nechajte kuchyňu aby sa prispôsobila Vám. Vážení zákazníci, radi Vás privítame na Rastislavovej v Košiciach. Sídlisko Nad Jazerom, ul. Predaj stoličiek a kresiel.


DES IN je interiérové štúdio, ktoré ponúka úplný servis od návrhu, poradenstva až po realizáciu interiérov, v porovnaní ceny a kvality nemáme konkurenciu. Naša firma ponúka kuchyne vyrobené z kvalitnej drevotriesky na mieru s lepenými spojmi a bez skrutiek. Dvierka kuchynskej linky si môžete vybrať z masívu, . Kontaktuje nás, prídeme k Vám.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts